Vecka 36 | Genom min mobil

Veckans Sandrea

Pojkarna var såklart söta under veckan

Veckans mat

Hösten visade sina tecken

Fick vara lite händig när jag skulle få till DVD-hyllan

Pappa montera upp min nya TV

Den här veckan har fungerat galant. Jag har lyckats uppnå målen för den här veckan. Jag har lagt mer fokus på mig själv. Gett mig tiden att varva ner. Jag har varit duktig på att äta och laga mat. Börjat hitta den där balansen som jag var ute efter.
Läste ut boken "Jag utan dig" och påbörjade en ny "Chefen". Har bara läst 3 kapitel än så länge och är redan inne i den. Kul att jag har kommit tillbaka till att läsa igen.
Sist men inte minns lyckades nästan bli klar men veckans rensning och organisering, bara lådan med skor kvar att gå igenom. Kanske lyckas få till den idag om jag orkar efter dagens äventyr.

Annars har mitt mående gått väldigt mycket upp och ner den här veckan. På kvällarna har jag deppat ihop lite och sen på dagen har en orkeslöshet kommit över mig. Många tankar och känslor som har snurrat runt i mitt huvud och jag har inte riktigt kunnat placera dem eller göra något åt det heller. Jag ska försöka reda ut det. Tror att det kommer bli bättre när jag hittar min balans ännu mer.

Har ni haft en bra vecka?

Gillar

Kommentarer