Vecka 1

God morgon! Första måndagen och första veckan för året. Den här veckan kommer vara jobbig, det vet jag redan. Sista veckan med Gubben här. Han åker tillbaka till Albanien i helgen och sen är vi inte tillsammans igen för än i mars troligtvis. Då planerar vi att jag och Sandrea ska åka dit för en vecka eller två. På grund av detta kommer Sandrea vara hemma den här veckan så vi kan spendera tid som familj så mycket som möjligt trots att Gubben måste jobba.

Försöker peppa mig själv extra mycket den här veckan. Vill hitta den där balansen mellan att låta mig själv känna efter men inte ge efter för mycket. Vill inte deppa ihop av vetskapen att Gubben ska åka. Försöka göra det bästa av tiden som är kvar. Är otroligt tacksam över tiden vi har fått tillsammans som familj. Stålsätter inför nästa vecka när det kommer kännas tomt och konstigt men inte tänka för mycket på det som sagt.

Trots att Sandrea kommer vara hemma tänkte jag att lite skulle få bli gjort med tanke på att vi fortfarande har bilen. Rensa och organisera. Ifall det är något som ska skickas iväg kan vi åka en sväng till soptippen eller annat. Tack och lov fick vi igår iväg alla kläder som vi fick låna när Sandrea var mindre. Nu ser förrådet väldigt organiserat ut. Men lär fortsätta med det nästa vecka också för att fokusera på något annat.
Någon dag den här veckan ska jag packa ner julen. Känns som det är dags nu för det. Tillbaka till vanliga ordningen i hemmet. Förutom det ska lite samtal ta tag i. Ringa och förnya recept och prata med en arbetskonsulent. Hoppas på att få båda samtalen gjorda idag.

Vad har ni för planer den här veckan?

Gillar