Vårtecken i skogen

Imorse letade jag tecken på våren ute i skogen. Ville hitta det positiva, färgen i all dysterhet. Det hittade jag. Små enstaka blommor börjar dyka upp. Har sett fler blommor ner mot centrum men kände inte för att gå i den riktigtning på morgonen.

Klockan är halv sex och jag är helt slut, både mentalt och fysiskt. Åkte iväg idag med min kära vän M för att storhandla och hämta ut paket. Vi åkte då till Willys i Strängnäs och jag hade väl börjat tro att folk hade slutat hamstra toalettpapper och sådant med tanke på all skäll på sociala medier. Så var inte fallet. Avdelningen med toalettpapper var helt tömd. Vi fick bara hoppas på att det skulle finnas papper i Mariefred och som tur fanns det.
Känns skönt att ha kunnat komma iväg och handla hem mat utan att ryggen går sönder för en har packat på sig för tungt. Enzo och Apollo har fått påfyllning av sin mat också så nu har vi alla mat här hemma. Så nu kan jag laga mat en vecka framåt iallafall och kanske lite till.

Nu ska slå mig till ro för kvällen. Koka ihop en god middag och sedan ska jag och mamma fortsätta med vårt maraton av Harry Potter. Blir en film varje kväll nu, hittills två filmer avklarade.

Gillar

Kommentarer

Josäfin,
åh vilken härlig bild, riktig vårkänsla 😃 Hoppas du känner dig piggare snart!
jossanamigo.blogg.se