Vårt nyår.

God morgon 2022! Vår nyårsafton var perfekt trots att den inte blev som planerad. Fylld med värme och kärlek. För första gången la jag kameran åtsidan under nyårsafton. Kanske ångra det lite då fyrverkerierna var ganska nära och kunde ha blivit bra på bild.
På förmiddagen städade vi och sedan slängde jag ihop en hallonpaj. Den blev perfekt kan jag lova. Testade ett nytt recept som var åt det knäckiga hållet. Bestämde sedan att vi skulle ta en promenad och köpa en blomma till pappa och hans fru som uppskattning för hjälpen när vi var på närakuten och för att önska gott nytt år. Senare kom dom upp med lite nyårsmiddag åt oss eftersom vi inte vågade att vi skulle vara där ifall jag var magsjuk. Fast i dagsläget tror vi att det var något annat då ingen annan har blivit dålig.
Middagen var himmelskt god, tog några bilder på den bara men blev inge bra bilder. Toast med skagen, kött med potatis och rödvinssås och glass till efterrätt.
När vi fått i säng Sandrea skålade jag och Gubben för året som varit. Slog sedan på en film och väntade in tolvslaget. Sandrea vaknade runt halv tolv och kunde inte somna om så hon fick vara med och titta på fyrverkerierna. Hon tyckte det var så häftigt! Sa "wow" och "oj" hela tiden. På instagram har jag lagt upp story när vi tittar på fyrverkerierna där en kan höra henne.

Det var faktiskt skönt att vara i nuet och njuta av stunden tillsammans, speciellt när Sandrea var med och reagera som hon gjorde. Inte titta igenom dagen med en kameralins. Otroligt tacksam för vår nyårsafton. Hade bara myskänsla i kroppen hela dagen.

Gillar