Vårkänslor

God morgon! Vilket härlig väder det var ute igår. Ordentligt med vårkänslor. Svettades för att jag hade för tjock jacka men en kanske ska svettas in våren? Vi gick till min farmor och fikade tillsammans med familjen som var där för att hjälpa henne i trädgården. Gräsmattan behövde jämnas till så dom tömde totalt 42 säckar med jord. Bra jobbat av dem! Det var en lagom aktivitet för oss för oss. Var helt slut när vi kom hem. Det var som all energi lämnade mig.
På eftermiddagen kom pappa hit för att hjälpa mig sänka Sandreas säng. Nu är hon säker när hon ligger där och kan inte försöka klättra över. Lite läskigt när hon försökte ställa sig upp mot kanten innan.

De fina blåsipporna som kommit upp precis där jag bor.

Idag har jag ingen direkt plan för dagen förutom planera inför kommande vecka. Har några saker som jag har skjutit som jag verkligen måste ta tag i. Fundera på att gå till lekparken med Sandrea idag. Sedan leker jag med tanken att skapa en ny design till bloggen. Gjorde en liten lätt uppdatering av bloggen för några dagar sedan men tänker att jag ska göra om den helt. Får se vad dagen tar mig.

Vad ska ni göra idag?

Gillar

Kommentarer