Vårens planer.

Växter fyller hemmet med mera liv.

Nya kompisarna i vårt lilla enkla hem. Vet inte vad dom heter. Kanske borde ha tagit reda på det. Ja ena är väl en typ av ros. Köpte också växtnäring åt alla mina växter för att ge dem kärleken dom behöver. En gång i veckan ska jag vattna alla med växtnäring.
Det är lite spännande faktiskt. Hoppas nu att alla kommer att överleva mina icke gröna fingrar. Min farmor är otroligt duktig med blommor och växter. Hon har haft en fantastisk trädgård i flera år som dom nu har sakta säkert täckt med mera gräs då hon inte orkar med lika mycket längre. Men det är något jag förknippar med henne. Trädgård. Alla hennes bär och frukter också. Kanske kan fråga henne om lite tips och råd?
Nu när lägenheten känns riktigt ombonad blir det fokus på balkongen. Vill gör i ordning balkongen i år så att vi faktiskt använder den. Idag ska jag satsa på att ta bort allt skräp därifrån. Det har blivit en samling för stora kartonger och pant. Skäms nästa över det. Vill köpa lagom stora växter att ha där. Kanske ha någon riktigt bekväm fåtölj. Det ska bli inbjudande för oss all att sitta där och äta, dricka kaffe och till och med ha besök. Vårens planera helt enkelt.

Gillar