Vårens officiella månad.

Min outfit på Valborg

Maj är här. Vårens officiella månad kanske? Dags att lägga undan vintergarderoben och ta fram kläderna för sommaren. Den här gången åker de inte ner under sängen utan ner i en flyttkartong för att sedan plockas upp igen när vintern kommer i vår nya lägenhet. Tycker det ska bli spännande att ta upp våren och sommarens kläder. Se vad jag kan matcha ihop med det som finns i garderoben nu eller om det är något jag inte känner för att ha kvar. Ens klädstil förändras ständigt och influeras.
Imorgon ska jag ta tag i det, fixa till det med kläderna. Kommer uppdatera lite mer om på instagram om det och tankar runt att dela upp garderoben för sommar och vinter. Är nyfiken på hur jag ska få ihop det och om jag lyckas rensa ut något också.

I övrigt tror jag med 100% att det kommer bli en bra månad. Jag har mycket att se framemot och många personers födelsedagar att fira. Inte allra minst min egna dotter. Familj från Albanien kommer hit för det också. Dock börjar nu med att vara lite förkyld, smittad av Sandrea såklart. Fast om jag betar av det nu kanske jag håller mig frisk resten av månaden?

Gillar