Värdesätter min tid på morgonen

God morgon mina sköna bönor! Solen har inte stigit upp än men jag njuter. Insett att jag verkligen värdesätter min tid på morgonen. Det där lugnet, samlar kraft inför dagen, min hjärna får komma ikapp lite. Älskar min dotter men det är mänskligt att behöva några minuter för sig själv. Morgonen passar utmärkt för det. Jag är en morgonmänniska och hon verkar kunna sova ordentligt på morgonen. Vi båda vinner på det.

Igår blev det en dag av återhämtning, jag försökte att ta det så lugnt som möjligt. Lyckades ganska bra med det. Åt rester så behövde inte stå och laga mat. Middagsrester till lunch och en matlåda tog ut ur frysen till middag. Tänker försöka äta ur frysen en del den här veckan. Använda det jag har.
Det var skönt att ha en kravlös dag. La mig och vila två timmar under dagen försökte skjuta bort tankarna om att jag slösat bort dagen på att sova. Fast kände att jag behövde det. Sedan fick vi en oväntad vändning under eftermiddagen men ett mer detaljerat inlägg om det kommer senare idag.

Nu ska jag göra mig i ordning för dagen och sedan väcka lilla damen. Brukar väcka henne senast klockan åtta. Få se om det behövs idag, ibland vaknar hon före.
Var rädda om er och ha en bra dag!

Gillar

Kommentarer

rejseguideafguld
rejseguideafguld,

Jeg værdsætter virkelig også morgener - især langsomme, rolige morgenener med tid til kaffe, en lille morgengåtur og daglige gøremål ✨

nouw.com/rejseguideafguld
taylorsroom
taylorsroom,

Ja det är så himla fint att få en sån start på dagen 😃

nouw.com/taylorsroom