Vara mer närvarande.

God kväll! Även om en förkylning har legat över mig under dagen har det varit en bra dag. Har filmat en video, pratat med min vän Mimi i över en timma. Var sjukt länge sen vi pratade så det fanns mycket att prata om. Jag har fått städa hela lägenheten. Sitter här i soffan med en städad känsla i hemmet. Otroligt tillfredsställande. Som pricken över "i" har eftermiddagen varit fin med Sandrea.
Tänkte att jag satsa på en ny taktik för att hon ska somna och förhoppningsvis sova bättre. Ha mera kvalitetstid med henne under eftermiddagen och kvällen. Speciellt timmarna innan läggdags. Mysa med henne och vara väldigt närvarande. Gör saker ihop och såklart verkligen se till att hon har ätit ordentligt innan vi ens försöka någon form av nattning inte ge mig bara för att hon inte är sugen. Är ju såklart alltid närvarande och ger henne fokus men göra det lite mera intensivt så att hon verkligen får sin dos av mamma innan kvällen. Idag verkade det funka men kanske inte funkar imorgon. Eller så var hon så pass trött efter dagen....

I övrigt har jag under dagen funderat på vad Sandrea behöver inför resan till Albanien. Det ska kläs för våren så behöver köpa lite passande kläder för det och fylla på lagret i övrigt. Finns en del som hon har vuxit ur. En rensning är nog på sin plats skulle jag tro. Ibland tycker jag att det är så otroligt svårt att köpa barnkläder. Ska både vara snyggt och billigt och helst begagnat. Känns inte alltid som jag lyckas enligt min standard. Så länge hon är varm och inte fryser spelar det egentligen ingen roll. Hon bryr sig inte heller än om hur hon ser ut tack och lov.
Ska väl spana lite under kvällen och lägga lite plagg i favoriterna och sedan på fredag lägga en beställning.

Hur har din dag varit?

Gillar