Vår Helg.

Helgen började med att Gubben fick lov att köra sin syster och hennes fästman till flygplatsen lördag morgon. Medan han var iväg roade jag och Sandrea oss på annat håll. Bland annat gick vi till kyrkan och köpte grönsaker som vi ska ha på balkongen som jag hoppas på att kunna skörda under sommaren. Tomater, kål, sallad och gräslök. Ser verkligen framemot att få till någon form av trädgård på vår nya balkong. Finns gott om utrymme för det. Men tills vi flyttar (på lördag) får de bo hos pappa. Fikade även med farmor där som också köpte på sig. Både farmor och Sandrea blir så glada över att träffa varandra. Gästade sedan småbarnssången då det ägde rum samtidigt.
Sedan blev bus med morfar när vi kom tillbaka. Efter tuppluren fick hon hänga ute i trädgården medan jag packade ihop våra saker efter att ha spenderat några nätter hos dem. Blir alltid lika fascinerad över hur mycket saker vi lyckas få med oss dit. Hur mycket kan tre personer behöva?

När Gubben tillslut efter att ha kört och vilat kom tillbaka blev vi medbjudna till Brostugan ute på Drottningholm. En trevlig överraskning dessutom när jag hade så svårt att bestämma mig för vad vi skulle knåpa ihop för middag till oss. Ett problem mindre för dagen.
Hade tänkt att ta deras hallumiburgare men tyvärr var grillen stängd och blev smått besviken. Hade sett framemot den men fick bli en bakad potatis istället och den var inte så dum. Kanske borde göra bakad potatis hemma lite oftare men härliga röror till. Är ju väldigt enkelt och gott. Underskattad måltid.

Bästa med Brostugan är att det är väldigt barnvänligt att vara där.

Sandrea som går med sina favoritgubbar.

Söndagen fick bli en rätt kravlös dag. Lät Gubben sova ut medan jag och Sandrea gick till kyrkan. Var avslutning för aktiviteterna dom har i kyrkan vilket innebar att det var trädgårdsfest. Lyckades vara med inne i kyrkan totalt tjugo minuter med Sandrea innan vi fick gå upp till lekrummet och jag mer fick lyssna på gudstjänsten. Efteråt bjöds det på trädgårdsfest som sagt och det innebar, tipspromenad, såpbubblor, glass, bakelser och mackor. Såklart kaffe också. Kan inte ha någon form av kyrkfika utan kaffe.

På vägen hem somnade Sandrea och jag kunde passa på att komma ikapp lite hemma. Bakade paj, städa undan i köket och plocka lite sådan som behövdes plockas med. Hann dock inte sitta riktigt helt och bara vara men det får jag passa på att göra under tisdagen. Storhandling blev gjord under eftermiddageb. Eller ja det blev mest komplement till det vi redan har hemma. Vill äta ur frysen nu inför flytten så vi slipper flytta mängder med mat. Lyckades sedan få ihop en slående god middag. Gyros med potatis som friterades i airfryer och lite grönkål stekt i vitlök, salt och peppar. Mumsigt värre.

Det var min helg. Hur var eran helg?

Gillar