Vakna med en drivkraft

God morgon mina sköna bönor! Ny vecka, nya tag, ny motivation och ny inspiration. Nu lämnar jag känslorna från helgen bakom mig och skapar en ny bra vecka. Börjar med att hinka i mig kaffe och om ett tag blir det frukost. Om två timmar sitter jag hos frisören och jag hoppas på att Sandrea tar med sig sitt glada humör dit men i värsta fall får hon sitta med mig i frisörstolen om det skulle bli knasigt. Hoppas innerligt att jag kommer känna mig fräsch efter frisörbesöket. Vill känna mig som en "hot mama" typ. Missförstå mig rätt. Med andra orden jag vill inte känna mig sliten och trött.

Får se om jag lyckas hitta energin till att göra klart videon som jag hade tänkt skulle upp i helgen, men ibland kommer livet emellan. Har bara en sak till att filma och sen ä det bara att redigera. Känner att jag ha vaknat med en ny drivkraft idag och tänker följa den kraften och göra det jag mår bra av och tycker är roligt. Vill få saker och ting gjorda den här veckan. Rensa klart, vara kreativ och ta det lugnt. Jag får inte glömma att ta det lugnt. Helt enkelt sådant jag mår bra av.
Igår tvingade Sandrea mig att ta det lugnt men det var sjukt jobbigt, ville städa och ordna med saker men hon hade bestämt att jag skulle mysa med henne större delen av dagen. Vilket var tanken med dagen men hade det inte i mig. Fick tillslut dammsuga och plocka rent i köket. Blev ändå många avsnitt av Gilmore Girls och vila i soffan.

Nu tänker jag ha en bra vecka och börjar med att ha en riktigt bra måndag!

Gillar

Kommentarer