Vad är sovmorgon?

God morgon! Sovmorgon vad är det?? Jag börjar gå efter Sandreas nya klocka. Hon vaknar någon gång mellan 6-7 igen. Idag blev det att vi gick upp vid 6. Försökte smyga upp ur sängen men gick ingen vidare. Att få henne att sova i sin egna säng går sådär tyvärr. Ska rådfråga med BVC på tisdag runt vilken metod jag bör köra.

Vädret är fint idag så tänkte försöka göra lite hushållssysslor och sedan gå ut på en skön promenad. Fick ta efter min pappas kamera som är lite bättre än min. Så har en EOS 7D nu så vill ut och leka med den. Märker faktiskt skillnad på bilderna vilket gör mig väldigt taggad. Anledningen till att jag fick den var att den stod och samlade dam där hemma och användes inte så ofta som en så fin kamera borde göras.

Vad ska ni göra idag?

Gillar

Kommentarer

Iza,

Åh, jag saknar min 7D enormt mycket. Jag lånade ut den tyvärr, till en kompis som sedan sålde den via en pantbank. Jag sökte på serienumret på den och var så jag fick reda på att den var såld. helt klart min favoritkamera innan min nuvarande.

norrskensskytten.blogg.se
taylorsroom
taylorsroom,
What?! Fy va elakt av den människan!!!! :O
nouw.com/taylorsroom
Iza,

Ja, vi har ingen kontakt längre. Sista gången jag träffade henne hade jag tänkt ta med den hem, men jag glömde. En vecka senare blev den inlämnad till en pantbank och ja. Det är några år sedan, eftersom de hann sälja den, så har jag noll aning om vart den ens befinner sig. Jag reagerar dock alltid på när folk har en 7D, för jag saknar den xD tror ju INTE att det är din pappa som köpt den via pantbank heller xD Men jag jobbar på att gå vidare från den...!

norrskensskytten.blogg.se
taylorsroom
taylorsroom,
Åh va frustrerande! Har en kompis som var med om liknande där hennes kompis sålde hennes kamera efter att ha lånat den. Hoppas du kan lyckas köpa något likvärdigt i framtiden 😃 Dom är ju tyvärr inte billiga när det ä på den nivå av kamera :O Haha nee tror jag var med honom, fotomässa för typ 8 år sen 😋 Sen fick jag min 60D i studentpresent 😋
nouw.com/taylorsroom