Utvecklingssamtal

Hej måndag och ny vecka. Började den här veckan med första utvecklingssamtalet. Samtalet var via teams så Gubben/pappa kunde vara med från Albanien. Vet ni, fanns inget negativt att säga om Sandrea. Inga svårigheter i något. Framåt och lär sig snabbt! Pedagogerna tycker hon är en rolig och härliga tjej som är smart. Duktig mer språket, social och följer alla rutiner. Pedagogen vi pratade berätta något otroligt lustigt, att om någon blir arg och kastar ifrån sig saker då springer hon och hämtar saker och försöker ge tillbaka dem, pedagogerna får då säga åt Sandrea att låta barnet vara ifred för att barnet är arg. Vi är två stolta föräldrar!

I övrigt har det varit en rad av känslostormar, allt från irriterande grannar till att vårdcentralen inte vill hjälpa en. Har nog aldrig varit så otrevlig mot en människa i telefon, men när dom ena veckan säger att återkomma på fredagen och man återkommer in för än på måndagen efter och dom vill inte ta emot en då blir jag irriterad. Ska dock fokusera på att ha en trevlig eftermiddag. Hade feber igen i helgen så kunde inte gå till farmor men ska dit i eftermiddag med Sandrea. Ska bli mysigt.
Förutom att jag har börjat dricka mera vatten har jag insett att jag måste lägga om min kost. Tror att saknade av galla gör att jag är dålig i magen väldigt ofta. Magen har nog inte tyckt om den bullbakande mamman bland annat så måste verkligen se över vad vi äter i veckorna. Har iallafall ingen lust att söka vård för det.

Hur är din start på veckan?

Gillar