Två speciella saker att fira idag

God morgon! Och glad Alla hjärtans dag. Om jag ska vara ärlig har jag blandade känslor runt den här dagen. Det kan vara för att jag är singel oftast runt denna dag. Det förväntas att du ska ha en partner som du ska gå på värsta romantiska dejten eller som många andra tycker, visa kärlek till dina närmsta. Tyvärr idag i dagens samhälle handlar det om en dag du ska konsumera till den här dagen. Idag är det en dag folk vill tjäna pengar på andras relationen och det finns den här pressen att du ska köpa nånting "gulligt". En tävling i vem som har mest romantiskt. Pressen på att inte gör den andra personen besviken i vad du ger. Varför ha en dag som är gjord för kärlek när du kan visa kärlek varje dag? Fast det har ju sitt positiva att människor tar sig tiden att idag ge uppmärksamhet till sina nära kära, för vi lever i ett stressigt samhälle där vi lätt glömmer bort dem runt omkring oss.
Men kan säga att jag har en liten hemlig dejt iallafall idag.....

Den här dagen är speciell för mig på ett annat sätt. Idag är det Lunas födelsedag. Hon fyller 9 år. Ska försöka skämma bort henne. Hon är verkligen bossen i hemmet, alla gör som hon vill och det är inklusive mig.
I oktober har vi spenderat 9 år tillsammans. Hon är den som har varit med mig längst. Hon har nästan blivit den där tryggheten jag tar för givet även om jag vet att jag inte ska ta henne för givet. Där hon är, där är hemma. Så glad att vi hämtade henne från katthemmet i Mariefred 2010. Önskar bara att Posiedon också kunde vara med oss idag.

Gillar

Kommentarer

Jenni,
Grattis till söt-kissen <3
tervahauta.blogg.se