Två goda nyheter till er.

God förmiddag! Jag börjar dagen med att ge er spännande nyheter. Imorgon är det äntligen dags för att ha ett viktigt möte. Ska nämligen ha möte med min arbetskonsulent och Läkarmissionen. Ett möte för att kolla om jag kan passa in hos dem och om vi känner att jag kan passar in där ska vi bestämma när det är dags att börja arbetsträna hos dem. Planen är att börja arbetsträna efter min resa till Albanien, så efter 16 mars ska jag börja arbetsträna någonstans.
Det är otroligt spännande och nervöst. Kan inte riktigt fatta att det är dags snart. Alla möjliga tankar far igenom mitt huvud runt det. Tyvärr är det inte mycket positivt men vet att det bara är mina inre demoner och tidigare erfarenheter som pratar. Nu är det en ny plats, nya människor och kan skapa nya erfarenheter. Hoppas innerligt att det blir en bra matchning. Alternativ två är Myrorna när det gäller secondhand. Tyvärr ligger det mycket längre bort. Håll tummarna att allt går bra imorgon!

Nyhet nummer två är ju Albanien, tror inte jag har berättat för än nu att en resa till Albanien är bokad? Ska bli så skönt att få träffa min Gubbe igen även om det bara blir för 1-2 veckor. Bättre än ingenting. Saknar att få vara familj och att få vara nära honom. Få se Sandrea busa med sin pappa. Ha stunder där allt känns normalt och precis som det ska vara. Längtar! Vi ska även fira två födelsedagar där så måste hitta några presenter innan vi åker. Kommer bli en fantastisk resa!

Har du något kul och spännande som händer i ditt liv nu?

Gillar