Tur att jag har dig

Tacksam för att jag har det här trollet att spendera dagarna med även om det inte alltid är helt lätt. Alla dessa humörsvängningarna när hon är trött men när hon är glad är hon så himla underbar vilket hon oftast är.

Idag kom gudmor Petra över då hon redan har fått vaccin och jag testade negativ igår för covid. Hon hade med sig beskvier och physalis till kaffet. Sandrea bjöd på glatt och pratigt humör och hon gav oss några goa skratt. Var otroligt skönt att träffa kära Petra och få prata av mig om allt som har hänt och vad som händer inombords just nu.

Försöker att hålla mig sysselsatt men tar ett tag komma tillbaka till rutinerna igen. Ska försöka dyka ner i mina intressen igen och hitta tillbaka till de positiva rutinerna som faktiskt har fungerat för mig. Blir kanske lättare när pojkarna kommer tillbaka i helgen.
Just nu ligger stort fokus att skapa rutiner för Sandrea, speciellt runt hennes sömn. Tränar på att få henne att sova i hennes säng vilket är lättare sagt än gjort. Har skapat en liten spellista med tre låtar (babblarna vaggvisa, trollmor och du är så fin) som jag startar och sedan får hon amma sig dosig i min famn och sedan lägger jag över henne i sängen samtidigt som hon får snutta på bröstet. Sedan står jag där och hänger över sängen tills hon släpper taget om bröstet. Musiken får gå så länge hon sover. So far so good. Igår sov båda sina längre tupplurar i sin säng. En timma både gångerna.

Tänker när jag har fått kläm på att få Sandrea att sova sina timmar på dagen ska jag försöker komma igång med youtube igen. Har varit lite knepigt när hon inte riktigt har velat sova själv men nu känns det hoppfullt.

Gillar

Kommentarer