Trodde inte jag skulle bli en sån förälder

Första snön har äntligen nått oss. Längtat efter att få se det vita landa på marken. Känt mig redo för att vintern ska komma. Den krispiga luften. Magiska ljuset som kommer under soluppgången. Värmen som känns extra inne efter att en har varit ute. Det som jag ser mest fram emot att få leka ute i snön för första gången med Sandrea. Hoppas hon kommer tycka det är lika roligt som jag hoppas.

Magiska ljuset som kommer den här årstiden.

Dukade upp frukost i vanliga ordning efter att ha lämnat Sandrea. Tände lyktan som hon gjort i förskolan för ljusmanifestationen dom hade på barnkonventionens dag. Är larvigt stolt över den lyktan. Trodde aldrig jag skulle bli sån förälder som tyckte allt mitt barn skapade var vacker men jo det är jag. Finaste lyktan i hela hemmet. Ne, i hela världen.

Ska mysa och pyssla lite här hemma under dagen. Ska redan nu förbereda inför middagen. Ska göra en paj. En matpaj för första gången. Ska bli riktigt spännande. Är lite exalterad inför att göra pajskalet. Tror det är den här årstiden som jag gillar mest att göra lite eget som att baka, pyssla och göra fint. Få in lite extra kärlek i hemmet. Få det hemtrevligt.

Gillar