Tre saker jag vill arbeta på 2022.

Jag har mål för nya året men här är tre specifika saker jag vill göra. Det blandar sig in lite mina mål men mer detaljerat.

Skapa min drömgarderob
Min klädstil utvecklas. Hittar mig själv och vad jag gillar mer och mer. Börjar veta hur jag vill uttrycka mig i mina kläder. Även om jag försöker leva en mer minimalistisk livsstil så älskar jag kläder och att kunna har en varierad garderob. Nu när jag köper kläder kommer jag tänka på vad som passar med det som redan finns i garderoben och vad som det kan ersätta som jag inte älskar lika mycket.
Vill helt enkelt forma en garderob nu som är jag och inte att jag försöker se ut som någon annan. En garderob som håller i längden för mig.

Ordna upp min ekonomi
Det ingår i ett av mina mål för 2022 och försökte göra det förra året men gick inte riktigt som tänkt. Nu ska jag varje månad dagarna innan jag får mina pengar sätta mig med en budget. Inkomsterna kommer vara desamma varje månad så som de fasta utgifterna. Vill räkna på vad jag varje månad kan lägga på vad. Ifall jag ena månaden kan investera i min garderob eller måste jag spara extra mycket ena månaden för att ha råd med något den andra månaden. Lite mer tanke bakom varje köp.

Ge mig själv tid
Bli bättre på att pyssla om mig själv. Ge mig den där timmen på kvällen att lägga en ansiktsmask, måla naglarna eller helt enkelt duka upp med ett härligt kvällsfika. Kanske till och med duka upp till frukosten istället för att bre mackan och sedan slänga i sig den. Få till lite vardagslyx.
Vill också ge mig tid att känna efter hur jag mår. Skriva ner tankarna. Låt mig sitta med det en stund. Inte skjuta bort allt som jag gör på automatik.

Gillar