Tjejmys blev för mycket för min Storm Pooper

Igår kväll blev det tjejmys. Petra hade med sig pasta, alkoholfritt bubbel och vin till detta. Vi lagade en god vegansk pastarätt som jag testade på för första gången under tiden jag var gravid. Enkel och god. Delar med mig av receptet någon dag fram över.
Prat om mitt lilla familjeliv, hennes liv och allt där emellan. Så härligt att ha en vän som du kan vara dig själv med och prata om allt med och som dessutom har liknande värderingar som en själv.

Jag och Petra har varit varandras spomsorer till att inte klippa av håret men vi båda har misslyckats ganska hårt med. Sa igår till henne go for it när hon berätta om sina planer. Jag har ju dock inte gjort något än åt mitt hår så vi kan väl säga att hon har lyckats bättre än mig men jag känner verkligen att jag själv behöver fräschas upp snart. Får se när det blir av för mig.
Min lilla Storm Pooper var dock inte på sitt bästa humör igår kväll. Lite magknip och övertrött. Tror det blev för mycket för henne igår. Både åka iväg och shoppa, hälsa på gammelfarmor och sedan ha besök. Hon hade nog hellre haft mys i soffan hela kvällen som vi brukar. Får tänka på det till nästa gång att inte ha flera saker på samma dag.

Idag ska vi som tur bara ta det lugnt eller hon ska få göra det. Jag ska tvätta, rensa och fixa. Ligger efter med tvätten så det är en prioritering. Sedan ska jag planera för veckan som kommer. Vad jag vill få gjort olika dagar.

Gillar

Kommentarer