Tillräckligt för att orka med eftermiddagen.

Trodde jag skulle må bättre idag men vad jag bedrog mig. Varit ganska offline. Knappt varit inne på bloggen eller instagram. Är helt slut. När Sandrea kom hem låg fokusen på henne. Ge den kraft som fanns i kroppen åt lilla personen som betyder mest.
Ville lyckas ha en mer produktiv dag än vad jag hade men valde att lyssna på kroppen tillslut. Körde lite multitasking under föreläsningen som var under förmiddagen och tog ett gäng självporträtt men sen började energin försvinna. Började klippa videon som bör komma ut imorgon men garanterar inte det, men tillslut kom en uppenbarelse att det kanske är bra att sova en liten stund med tanke på att det inte blev så mycket sömn under natten som var. Kände också att mitt huvud inte orkade mer. Lyckades få ihop 30-40 minuter. Tillräckligt var det för att orka med eftermiddagen.
Det är nästan fascinerande hur mycket energin en kan frambringa för att ta hand om sitt barn. Vet att om jag hade varit själv att det varit stadigt läge i soffan hela eftermiddagen men på något sätt lyckas man. Men nu är det plats i soffan som gäller och kommer lägga ifrån mig datorn. Även om jag inte kan sova i natt tänker jag inte sitta vid den. Hade en tanke att redigera videon om jag inte kan sova men tror inte det är någon bra idé. Kommer den imorgon så kommer den. Händer det inte så får det vara så. Försöker att inte sätta för mycket press på mig själv. Tillåta mig själv sjukdagar.

Gillar