Tiden gick för fort

Hej på er mina sköna bönor! Petra sitter på tåget hem och jag saknar henne redan. Det har varit så mysigt att ha henne här. Hon kom igår och tog med sig världens bästa känsla. Skratta så att tårarna rann när hon försökte öppna en falska bubbel, hon lyckades tillslut.
Började som ni förstår med en flaska bubbel och mys på min framsida. Mycket snack och skratt blev det. Efter ett tag kände vi att det var dags för middag, vi körde på teamwork och fixade ihop tacos. Fortsatte sedan kvällen med vin och skratt.

Idag hade vi en lång startsträcka. Mys framför TVn och Enzo bosatte sig hos Petra i soffan. Både verkade väldigt nöjda med det. Framåt 12 bestämde vi oss för att vandra ner till stan och spendera resten av tiden där. Pizza till lunch, vandra runt i vackra Mariefred och avslutades med kaffe och chokladboll vid vattnet. En helt perfekt dag. Båda dagarna har varit perfekta men fanns ett problem. Tiden gick för fort.

Trots att det har varit helt underbart är jag helt slut nu. Ska göra i ordning ett bad och sen ikväll blir i sittandes i soffan fram Eurovision Song Contest. Vilket land tror ni kan vinna?

Gillar

Kommentarer