Taylor's förskola

Eftersom vi ska vara hemma den här veckan också minst bestämde jag mig för att bedriva lite "förskoleverksamhet" för henne hemma. Taylor's Förskola. Vi ska vara ute minst en gång om dagen och springa av oss för annars kommer vi båda blir tokiga. Leka såklart med alla fina leksaker vi har inne och sen pyssla. Var på väg att beställa hem pyssel åt oss men bestämde mig för att göra eget. Två anledningar. Jag vet vad som är i och det är billigare.
Idag var del ett för pysslet. Trolldeg. Gjort på vetemjöl, salt, rapsolja och vatten. Hon fick göra glassbilar, enda pepparkaksformen vi har som vi fick av Gubbens kompis som är glassgubbe. Jag gav ett tappert försök till en ljusstake. Kan väl inte påstå att jag är konstnärlig av mig på så sätt. Foto är min grej när det kommer till konst. Gjorde mest för att göra något tillsammans. Hon tyckte det var väldigt spännande! Tyckte bäst om när jag satt bredvid och hjälpte henne med sina skapelser. Imorgon kommer det bli ännu roligare för då ska vi måla våra skapelser.

Idag känns det bättre mentalt och fysiskt. Har landat i att läget är som det är och försöker göra det bästa av situationen. Ändrat min inställning. Ser dagarna som mer kvalitétstid med min lilla tjej för det är inget jag ska ta för givet. Vilket gör att jag inte blir lika stressad. Ska som sagt hitta på roliga saker tillsammans. Vi har en massa pyssel på gång. Har tänkt att baka också någon dag, blir säkert till helgen. För nu när hon är hemma och träffar inga andra vill jag sysselsätta både henne och mig på bästa sätt, att göra något nytt och spännande tillsammans är det bästa sättet.

Gillar