TANKAR TILLBAKA TILL 2016

Nånting hände igår som fick mig att tänka tillbaka till förflutna. Mitt 2016. Jag var osäker på mig själv och livet men var kär upp över öronen i en man som bröt ner mig. Raderade den jag var. Trodde att jag inte var något utan honom. Att den jag var innan honom var en dålig människa.

Kommer ihåg allt från relationen. Det bra och det dåliga. Kan knappt komma ihåg dagen då allt blev verkligt. Den dagen jag skulle lämna honom. Kommer ihåg delar. Stora dragen men inte detaljerna.
Hade hundarna som ursäkt och kunde på så sätt rymma hem till Mimi. Älskade Mimi som fanns med mig genom vått och tort. Jag kommer ihåg poliserna som kom dit. Tre poliser var av en följde med på grund av brist på saker att göra. Vet att jag tyckte det var märkligt att ha dessa tre stora polismän där. Kommer inte ihåg vad vi sa till varandra. Inga detaljer mer än så. Kommer inte ihåg hur dom såg ut. Senare på kvällen greps jag av panik och rymde tillbaka till honom. Mimi försökte övertala mig att inte göra det. Hon hade cyklat efter mig. Jag var inställd på att det inte fanns något annat i livet än honom.
Dagen där på insåg jag hur dum jag hade varit som gick tillbaka. Lyckades åter igen ta mig därifrån. Sen var det över. På kvällen hade han lämnat lägenheten.

Tog nästan två år för honom att sluta försöka få kontakt med mig.

Gillar

Kommentarer