Ta och ge energi

Det är märkligt hur en liten varelse som henne kan ta och ge så mycket energi på samma gång.

Sandrea mår bättre, det är inte 100% bra än men hon mår bättre. Förväntar mig inte att hon ska må bra direkt då det dels var ansträngande för henne på sjukhuset, dom stoppade in saker i hennes rumpa så hon är öm och sen fanns det gaser kvar.
Hon hade sin vanliga rutin igår. Sova igenom dagen och bara vakna för att äta, på eftermiddagen och kvällen hade hon bara korta sovstunder och var vaken en del vilket är helt normalt för henne. Lite gnällig och på grund av obehag när hon skulle prutta och bajsa men inte så konstigt med allt hon fick ha i sin lilla rumpa på sjukhuset. Hon är så duktigt tycker jag, kämpar på och låter en hjälpa henne på traven oftast utan att gnälla. Kanske skönt att få magen masserad.
Igår lyckades hon mjölka ur brösten hela tiden. Får se om jag blir Dolly Parton igen med brösten nu när jag försöker öka produktionen. Hon njöt av att få suga på tutten och jag lyckades kombiner ammande med att sitta vid datorn tack vare amningskudde. Vi båda får nöje på samma gång.
Vi har haft en mysig morgon hittills. Vet inte när vi vakna men runt klockan 5 hade jag ammat klart henne och jag har inget minne av att vi gick upp på natten, bara att jag försökte få in tutten i munnen på henne i sängen. Kanske somna vi båda när hon hade tutten i munne och vakna igen sen? Vet att jag hörde henne lite frustrerad och jag satte mig upp för att amma. Allt sker nästan i sömnen på nätterna nu. Som en rutin jag knappt märker av.
Jag och Sandrea sover i bäddsoffan så länge mamma är här. Funkar bäst så eftersom vi två ska upp på nätterna. Vi sover båda rätt bra där, väldigt skön bäddsoffa som jag hittat. Väldigt enkel att bädda ut också när du väl har lärt dig hur. Dock är det lite jobbigt att komma upp ur den ibland, speciellt med en bebis i famnen men det är inget problem i det stora hela.
Jag njuter så av att sova med henne bredvid mig men när vi får sova i vårt sovrum då ska hon helst sova i sin säng. Målet är att halva natten ska hon sova där iallafall vilket hon gjorde första natten i lägenheten. Min duktiga stora tjej.

Gillar

Kommentarer