Stora steg

Redan hunnit gå en dag emellan då jag hade tänkt att uppdatera er....
Besöket av pappa och hans fru i måndags blev riktigt lyckat. Enzo tyckte det var väldigt kul att "morfar" kom på besök och stod spänt och väntade på dem. Inför att dom skulle komma bakades en hallonpajkladdkaka. Blev himmelskt gott, uppskattades av alla och speciellt av pappa. Så kul när man lyckas skapa något som blir en orgasm för smaklökarna. Efter vårt goda fika blev det en mysig promenad i solskenet.
Idag kändes det som att jag tog ett stort kliv framåt, kliv mot förändring. Hade möte med sysselsättning på förmiddagen där vi diskutera vad jag kan tänka mig att ha som praktik/daglig verksamhet. Jag gav förslag om att ha praktik på ridskola eller djuraffär då jag är uppenbarligen intresserad av djur. Redan idag kontakta dom ridskolan som inte är långt från mig. Om två veckor ska jag ha möte med och se ifall det kan bli något.
Känns som att jag verkligen är på gång nu. Går mot förändringen jag vill ha, det liv jag vill ha. Jag är exalterad inför vad framtiden kan erbjuda och vad jag kan kämpa för.

Gillar

Kommentarer