Spontan grillning

God morgon mina sköna bönor! Jag är uppe först som vanligt. Väntar på att barnet mitt ska vakna. Själv flög jag upp ur sängen vid sex efter att ha ropat efter mamma som höll på att bli dödad av lejon i min dröm. Var ett helt orealistsiskt scenorio i drömmen som aldrig skulle inträffa i verkligeheten, även om vi skulle få för oss att bege oss för att träffa lejon. Sedan var det andra konstiga drömmar också under nattens gång. Jag känner mig inte så utvilad denna morgon, inte så utvilad som jag hade hoppats på men kan bero på att jag inte kom i sängen för än runt ett.
Igår blev det spontant att vi gick hem till min pappa för middag. Där grillades det. Kyckling, hallumi med potatissallad (äter nästan bara veggo hemma men ute flexar jag just nu). Den kalla alkoholfria ölen var bland det godaste jag druckit. Så svalkande och gott. Sandrea hade dessutom sitt glada humör med sig så jag kunde njuta av måltiden utan problem. Hon satt i vagnen och tittade ut över balkongen. Tror hon börjar bli mer och mer bekväm hemma hos sin morfar och börjar känna igen alla där. Igår fick hon också träffa en ny person där, min styvsyster. Det gick så bra.
Blev en riktigt fin eftermiddag trots att jag bara hade tänkt att vara hemma. Får se ifall dagens plan om att bara vara hemma och ta det lugnt sker som planerat idag. Börjar känna att det behövs nu. Två nätter med för lite sömn böjar ge mig lite stryk så nu är jag extra tacksam för att Sandrea är så duktig på att sova under nätterna. Idag vill jag bara städa, organisera och ta det lugnt här hemma, känns som en perfekt dag för mig. Mår bra av att ordna i hemmet. Tydligen så bra att jag gör det mitt i natten. Två nätter i rad har jag tagit mig an köket. Natten till igår plockade jag ur diskmaskinen tre på morgonen och inatt rensade jag upp på soffbordet och plockade i diskmaskinen. Lustigt vad en kan få för sig när sömnen inte är på plats.

Gillar

Kommentarer

Malin,
Åhhh vilka fina bilder ❤️ Kram
happym.se