Solen skiner

God morgon! Inga morgonord idag men en glad dotter och en kopp kaffe är inte dum. Förhoppningsvis får jag mitt sista hemtest idag och även det är negativt. Beställde det igår. Testade mig i måndags och det var negativt.

Solen skiner vackert idag så tänker att jag och Sandrea ska ge oss ut på en långpromenad så fort jag vet om och när mitt test kommer. Fick en termos igår av pappa så nu kan jag ta med mig kaffe när vi ska ut på längre äventyr som att gå till hundparken med Enzo. Gjorde en större kanna med kaffe och hällde ner i termosen nu på morgonen så slipper jag brygga lika ofta. För det går inte att förneka att kaffe är väldigt nödvändigt för en mamma....

Dagens att göra
  • Ordna upp i hallen
  • Vika tvätt
  • Tvätta

Idag ska jag fortsätta ordna upp lite mera hemma. Snygga till i hallen framför allt. Vill satsa på att inte ha så många jackor upphängde vi hatthyllan för att slippa att det ser rörigt. Finns en plan att skaffa någon bänklösning som skohylla inom snar framtid. Skulle vilja byta ut hatthyllan men den kom med lägenheten och pappa min är inte för pigg på att göra allt för stora förändringar med lägenheten eftersom jag inte kommer bo här för alltid. Men vill gör en bänklösning då det kan bra för Sandrea när hon ska börja klä på sig eller jag ska hjälpa henne när hon sitter.
Tvätten är ju alltid en never endning story. Har varit rätt duktig på att hålla undan sen jag kom hem men det där med att ta sig tiden att vika är en annan historia.

Gillar

Kommentarer