Sminkfavoriter 2018

Vi har nog alla haft någon produkt vi har sträckt oss efter extra mycket under årets gång. Jag har definitivt haft det. Dock hade jag ingen favorit när det kom till ögonskuggspaletter då jag använde alla ungefär lika mycket.
Det är alltid lika härligt när du hittar en favorit som är din go to varje gånge du sminkar dig. Här kommer jag presentera dom favrotiter som har passat mig till 100%
Uraban Decay x Kristen Leanne Beauty Beam
Köpte den när kicks hade en stor rea under förra året. Innan den hade jag inte använt highlighter så mycket. Denna lilla skönhet gjorde så att jag blev kär i att använda highligter i min sminkrutin. Det jag älskar med den är att jag inte blir glittrig utan den ger mer ett naturligt sken och är en dröm att applicera. Jag brukar blanda alla tre nyanser i den och fruktar dagen den är slut.

Urban Decay Naked Skin Shapeshifter
Shapeshifter är nog den bästa paletten för contour. I paletten får du både puder och kräm. Använder själv mest puder men det händer ibland att jag dippar min pensel på krämsidan.
Den ger otroligt bra pigment så du får vara försiktig med hur mycket produkt du tar upp, lätt att blanda ut.
Maybelline Master Fix
Detta puder har fungerat bra för mig, har använt det mest under ögonen. Dock kommer jag inte köpa ett nytt av det då Maybelline testar på djur. Var i valet och kvalet om jag skulle ha med den men jag har tyckt om pudret under senaste året men kommer som sagt inte köpa produkten igen.

Youngblood Mineral Rice Stetting Powder
Senaste halvåret har den blivit min favorit. Älskar hur den sätter sminket på plats utan att jag känner mig matt i hela ansiktet. Tycker att jag fortfarande har ett naturligt lyster.
Makeup Revolution Correct & Conceal
Det är nog ingen som har missat denna skönhet. Dupe för Shape Tape från Tarte. Många har nästan uppskattat denna mer. Jag kan dock inte jämföra. För mig har den fungerat utmärkt för att dölja mörka ringar under ögat, använder ibland för att täcka finnar. Har dom två ljusaste nyanserna (vita på bilden är den ljusaste). Jag använder även concealern som primer ibland på ögonlocken och den fungerar utmärkt för det.

Too Faced Better Than Sex Mascara
Kan jag säga något annat än att jag älskar den här mascaran. Ger perfekt volym på fransarna och hjälper till lite med längden. Den började bli min favorit förra året och har fortsatt vara det. Dock använder jag den inte på underfransarna då det finns risk för att den kan smeta av sig lite.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick
I år blev jag kär i dessa läppstift från Jeffree Star. Dom sitter läskigt bra på läpparna, kladdar inte av sig eller försvinner under dagen. Kan dock öka risken för torra läppar om jag använder dem för ofta.
Speciellt färgen "I'm Nude" har varit min go to sen jag fick hem dem i slutet av sommaren.
Emite Makeup Diamond Heart Base Primer
Jag kan säkert säga att jag aldrig kommer att överge den här primern. Får sminket att sitta som en smäck under hela dagen och hjälper även till att ge en naturlig lyster. Den känns även dryg, så med lite kommer du långt.

Gillar

Kommentarer

Janie Lindahl,
Åh, vilka härliga sminkfavoriter; förälskas ju ständigt av dina fina paletter Emites primer är en stor favorit här med! ❤️
nouw.com/janielindahl