Sitter där som en översittare

God morgon! Hoppas ni har sovit gott. Själv har jag sovit som en stock men somnade ganska sent så jag känner mig lite smått seg idag. Vädret gör ju en lite segare också så det är i princip pricken över "i". Tänker dock inte låta det påverka mig allt för mycket. Ska iväg till habilitering på dagen och sen när jag kommer hem fortsätter packandet.
Igår kväll packade jag ytterligare en låda och rensade ut lite gammalt smink eller sådant som jag insåg att jag aldrig använder. Tyvärr har jag väldigt svårt att släppa taget om smink ibland men har ju trots allt varit väldigt flitig under det senaste året att rensa i den hörnan. Ikväll blir det del två bland skönhetsprodukter, iväg med sådan jag inte använder eller som har blivit gammalt.

Snart är det dags att börja ställa ut kartonger i garaget för Apollo sitter där uppe på toppen som någon översittare. Han måste helt klart komma ner på jorden lite innan han hamnar uppe i det blå. Även för att han inte ska riskera att välta alla kartonger så att mina dyrbara ägodelar går sönder. Luna har börjat släppa tanken att vara uppe på kartonger, tror högen början bli för hög för den äldre damen. Livet med katt är ju aldrig tråkigt.
Trots att jag borde vara i en lycklig fas och springa runt på rosa fluffiga moln så är ångesten på min dörr och knackar. Jag vet att den grundar sig i förändringen, i att packa och i rädslan för det nya livet. Jag vet ungefär vad för liv jag ska bygga upp i Mariefred, jag har en plan. Rädlsan grundar sig i att jag är rädd för att vara ensam, att jag inte får det sociala livet jag hoppas på. Att det inte blir som jag har tänkt mig.
Nu ska jag lämna familjen som jag ändå har fått ett band till det senaste året. Vi har haft våra upp och nedgångar men dom har funnits där när jag har behövt det. Helt plötsligt ska jag stå på egna ben igen. Det är läskigt och spännande samtidigt. En förändring som jag trodde skulle ske om ett år.
Ska acceptera att ångesten finns där med sina åsikter, vet varför den kommer. Gäller bara att säga emot den och fortsätta gå framåt. Kan inte göra något annat nu än att fortsätta framåt. Vill komma framåt i livet nu.

Gillar

Kommentarer

Haha, så söt! 😊
frokentrad.se