Sista dagarna innan jul

Sista dagarna innan jul. Varför är det alltid stressigt? Lika stressigt varje år. Varje år tänker jag "nästa år ska jag börja hitta klappar redan i augusti" men tror ni att jag kommer ihåg det eller? Nej såklart inte men på något sätt går det ihop med ett extra stort hål i plånboken. Klapparna är inköpta nu så det är bara det sista som behövs göras. Inslagning och julstädning.
Vi ska fira jul hos mamma och kommer ha minijul hos pappa nu på torsdag. Kommer bli så mysigt. Ser framemot att få fira jul som familj och förhoppningsvis tycker lilla fröken att det är roligare i år. Förra året blev hon jättetrött och gick sov med morfar sin under julklappsutdelningen. Kan nästan slå vad om att hon kommer tycka att inslagspappret kommer vara det mest spännande.

Lilla damen är på förskolan idag och än så länge har de inte ringt om att hon är dålig. Hon mådde bra igår men hade en extra dag hemma ifall att. Hon har bara snorat och inte blivit direkt sjuk. Nu är det skönt att få lite tid att komma ikapp med mig själv. Återhämtning. Var iväg igår och handlade det sista med Sandrea vilket tog mycket på min energi och även sprungit runt nu på förmiddagen. Min hjärna känns lite mosig just nu om jag ska vara ärlig. Så återhämtning är det som står på dagen schema och allt annat får komma sen.

Gillar