Senaste fynden secondhand.

Förra veckan var en riktig fyndvecka för secondhand för min del.

Börja med Läkarmissionen där jag hitta tre godingar till lägenheten. Två fina små lyktor som gör sig hemma på min bokhylla. Organiserade om lite i det hörnet för att få plats med både en växt och lyktorna där. Filmer som jag inte vill gör mig av med men ändå inte tittar på just nu har jag gömt undan och har istället satt böcker i DVD-hyllan. Så då fick jag plats med en växt där. Dock är jag nästan sugen på en tredje kompis där upp.
En välbehövd klocka fick jag tag i som jag nu ikväll fixade i ordning med ett nytt kvartsverk så nu tickar den på och visar tiden. Så nöjd. Den fick ta en tavlas plats bredvid köket. Till sist kom jag över en skål som blev en fruktskål. Gillar att den är liten för då måste jag tänka på hur mycket frukt jag köper hem.

Under lördagen var jag på barnklädesloppis i kyrkan. Förutom att jag hitta fina sommarkläder till Sandrea hittade jag två guldkorn. Första är ett oanvänt gosedjur, i förpackning. Tror det ska föreställa en mus. Både Gubben och jag gilla den för att den ser lite gammeldags ut. Andra guldkornet är det fina lejonet. En gunghäst fast ett lejon. Sandrea är helt tokig i detta lejon. Hon pussar och kramar honom och rider/gungar. Har inte fält ut hjulen jag inte vill repa golvet. Men hon fick en bobby car (sparkbil) av sin morfar som han då hittade där på loppisen så hon får åka runt om hon vill men ute då.

Gillar