Schlagerfest | Sömntabletter

Många bilder på Enzo senaste tiden men han är ju så söt.....
Ikväll påbörjades dessa sex veckor av schlagerfest. Har sett på Melodifestivalen sen jag var liten skit. Det är helt klart inte samma känsla i det som det var förr. Tycker inte om hur andra chansen är utformad med dessa dueller. Det blir ju "fuck mina favoriter är emot varandra". Nu är det även bara sju bidrag i varje deltävling vilket jag också stör mig på. Märks att jag inte gillar förändringar här men varför förstöra ett vinnande koncept? Det enda som är plus i kanten är väl appen som du kan rösta med också.
Det blev jag och Enzo som låg i sängen och såg på första deltävlingen. Katterna kom och gick. Vi tyckte om Wiktoria och Anna bäst. Hade hoppats på att Anna gick till final men det blev andra chansen för henne. Får se vad nästa lördag erbjuder för underhållning.

Nu ska vi krypa ner under täcket här. Har fått en ny sömnmedicin som förhoppningsvis får en mer ärlig chans än inatt. Hade en hosta som störde min sömn iigår natt men den verkar ha gett sig lite här under kvällen. Oj va dyr min nya medicin är, får melatonin och kostade skjortan. 755 kr fick jag betala, tycker att jag borde sova som en prinsessa på det då. Melatonin är det naturliga sömnhormonet i kroppen, så tabletterna känns väl lite mer naturliga och inte så farliga att stoppa i sig.

Gillar

Kommentarer