Sandreas födelsedag.

Dagen började vid klockan sju. Sandrea fick till och med väcka pappa sin vid den tiden. Vi hade kommit överens innan att vi ger de små presenterna från oss efter frukosten. Små presenter hade jag köpt på mitt jobb vilket är en secondhandbutik. Ett litet piano, kit för sandlåda, väska, armband och några böcker. Pianot blev stora favoriten. Klinkade så "fint" där.
Efter att vi gjort oss redo för dagen begav vi oss för att hämta Gubbens syster (faster) och hennes fästman (farbror). Vi hade planerat att åka iväg till Vällingby för att dom ville hitta presenter till Sandrea och även spana in mitt jobb. Fick dessutom ett litet uppdrag att göra på jobbet på min lediga dag men det funka eftersom vi ändå skulle dit.

Vi kom till sist tillbaka och det var dags att vila lite innan alla kom. Välbehövligt eftersom det blev egentligen alldeles för sent för hennes tupplur. Både jag och Gubben var rätt trötta också. När vi vakna sedan var det bara att göra sig i ordning för kalaset. Sandrea hade fått en klänning och ett par skor av sin faster och farbror att ha på sig på kalaset. Matchade otroligt fint ihop. Hon såg ut som en riktig liten prinsessa.
Alla kom i omgångar. Vilket var bra för då kunde hon fokusera på varje person och deras presenter en i taget. Det var pappa och hans fru som vi var hos, min farmor, min bror och mamma, hennes faster och farbror. Alla här för att fira hennes tvåårsdag.

Till sist fick hon sin stora present. Sin första cykel. En trehjuling. Den kommer bli rolig för henne under sommaren. Hon fick många större presenter, ja allt hon fick var otroligt fina saker och vi är så tacksamma. Blir jättebra allt nu när hon ska få eget rum, skulle inte ha fått plats med allt detta i vår etta.
Vet att båda hon och vi är lyckligt lottade för all som har skämt bort henne idag. Verkligen inte något vi tar för givet. Sandrea har varit så glad över allt under hela dagen. Att får spendera tid med dom hon älskar har varit guld värt. Det var den finaste presenten av allt.

Gillar