Sandrea blev sjuk

Oj nio dagar sen det var aktivitet här men tänker inte be om ursäkt för jag har haft fullt upp med livet. Det har varit upp och nedgångar senaste tiden bland annat blev Sandrea sjuk.

Först trodde vi att det var den nya tanden som spökade då hennes tredje var på väg ut. Vi tänkte även att det var värmen. För hon var grinig, ville inte äta och knappt ta bröstet. I tisdags började hon få feber och vi fortsatte tänka att det var tanden eftersom de små kan få feber när tänderna kommer. Under natten mellan tisdag och onsdag fick hon feber på 39 grader. Vi bestämde oss för att åka in med henne. Enligt 1177 bör en kolla upp om det är 39 grader eller mer utan andra symtom. Tur att vi åkte in för det visa sig att Sandrea hade fått halsfluss.
Hon fick fyra olika mediciner. Två alvedoner beroende på hur hög feber var, antibiotika och en sprej för halsen för lokal smärtlindring. Efter några dagar slutade hon bli upprörd över att ta medicin. Hennes feber blev som värst på nätterna så då satte vi larm för att ge henne alvedon. Tyvärr kraschade hennes mage av antibiotikan så vi var tvungna att dra ner på den och köpa bakterier för att jämna ut. Eftersom hon bajsa så mycket blev hon alldeles röd i rumpan. Fick såklart väldigt ont. Att bada är det som har fått henne på bäst humör under hennes sjuktid och räddat hennes föräldrar från att bryta ihop. Vi kan väl säga att hela familjen har varit väldigt oroliga för henne.
Nu är hon tack och lov sig själv igen. Tar fortfarande antibiotika men är sitt glada jag och orkar.

Imorgon bär det av till ett nytt äventyr. Vi ska på semester på semestern. Ska dra söder ut imorgon kväll. Bo på hotell med pool. Kommer kännas lyxigt. Kompis till gubben har bjudit oss dit. Ska kanske försöka vlogga men lovar inget.

Hörs när vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Josäfin,

åh så jobbigt, speciellt med barn då de inte kan berätta själva :'( Men skönt att hon piggar på sig!

jossanamigo.blogg.se
taylorsroom
taylorsroom,
Visste inte vad jag skulle göra 😟 Verkligen <3
nouw.com/taylorsroom