Saknar livet med Enzo.

Bilder som mamma tog på mig, Sandrea och Enzo i veckan.

Mamma och Enzo åkte idag som sagt. Jag blir alltid lite ledsam inombords när de ger sig av. Vet inte om det är själva separationer i sig som är jobbiga nuförtiden eller om det är för jag trivs så bra med att ha dem hos mig. Saknar dem när de åker. Mamma frågade mig vem jag saknar mest. Svarade att det var 50/50. Saknar livet med Enzo även om jag vet att han har det bättre hos min mamma på landet. Vi gick igenom mycket han och jag tillsammans. Saknar mamma för att hon är min mamma. Men la till att de spelar i olika kategorier. Det är så lätt att ha dem här hos oss även om vi nu är i en etta. Blir nog ännu lättare snart när vi bor i en trea.
Otroligt tacksam över att dom kom hit för att hjälpa och stötta mig. Betyder otroligt mycket. Vet inte hur jag hade klarat den här veckan utan dom två här. Enzo som gav pauser från allt och mamma som hjälpte mig att få ordning på mycket. Perfekt kombination för mitt välmående.

Ikväll somnar vi hos pappa. Jag ska strax bädda ner mig under täcket. Trött efter dagen men ser framemot helgen med familjen.

Gillar