Säger god morgon

Varje kommer Apollo och säger god morgon till Sandrea vid matbordet

God morgon! Hur är det med er? Här hade vi en sån där konstig morgon igen då Sandrea fick för sig att vara uppe i 20-30 minuter fyra på morgonen. Förstår inte den grejen? Aja vi kom ner i sängen igen vid fem och sov de bästa timmarna på hela natten.
Kunde konstatera att solen går upp där vid halv fem på morgonen. Var nästan på väg att ta fram kameran för att fota den vackra morgonen men lät bli och lät ögonblicket vara vara en del av mitt minne. Ibland är det fint att inte se allt genom kameran utan att få uppleva det med ens egna ögon.

För stunden sitter jag med färg i håret. Får se hur det blir. Kände ett starkt behov av att fräscha till håret. Inte gjort något med mitt hår sen september tror jag. Blev ett misslyckat försök igår med röd nyans så nu slänger jag i vanliga mörkbrun och hoppas på det bästa.
Ska sedan försöka filma en haul, kanske till och med try on. Var i behov av nya sommarkläder då en del inte sitter bra längre. Hoppas på perfect fit på allt. Får se hur det går med videon, annars tar jag bilder och visar er. Mer om det senare helt enkelt.

Gillar

Kommentarer