Så ska jag hantera processen idag

God morgon kära ni! Är det inte sjukdomar som plågar mig så är det den underbara mensvärken nu. Underbart att vara kvinna. Det är bara att härda igenom. Igår kände jag mig väldigt off. Tanken på att återvända till den stad jag för två år sen flydde ifrån plågade mig ganska mycket (ett av mina alternativ), mest på sättet att jag tappade suget för att göra nånting.
Idag tänker jag fokusera på att städa och rensa. Tänker att oavsett vilken kommun som ger mig stödboende så kommer jag bo i en liten etta, misstänker att boendet bli mindre än det jag har nu. Så att se över vad jag har i överflöd och inte vill ha i alla kategorier kan nog vara rätt bra. Tror att det blir lättare för mig att hantera hela processen på det sättet. Just nu räknar jag med att ett flyttlass går i slutet av mars om inte annat i början av april. Lika bra att arbeta i förebyggande syfte. Om jag av någon anledning skulle ha turen att bo kvar då har jag mindre saker hemma och gjort mig av med sådant jag inte behöver. Ska verkligen försöka vara positiv i den här kampen. Försöka tänka hela tiden på mitt mål eller där jag kommer vara om drygt ett år.
Nåt som jag inte har berättat är att min farmor har legat på sjukhus sen i tisdags. Hon är på bättringsvägen som tur är. Igår pratade jag med henne på telefon, var väldigt skönt att höra hennes röst efter en vecka av oro. Så frågade hon "ska du börja studera igen?". Det är min tanke. Mitt mål är att börja studera igen. När boendetsituationen är löst då ska jag ta stegen för att börja arbetsträna och förhoppningsvis arbeta lite. Dagen jag känner mig redo eller fått kläm på hur jag ska hantera min diagnos då ska jag börja studera igen. Under tiden ska jag lista ut till vad. Vill göra det rätt den här gången.
Farmor ska jag hälsa på så fort jag är 100% frisk, kände inte att jag kunde ge henne en förkylning också.

Gillar

Kommentarer