Så perfekt som det kan bli

Tillvaron är så perfekt som den kan bli just nu. Hemmet, Sandrea, nära till vännerna och nu blev perfekt när jag hittade en plats att släppa Enzo precis där jag bor. En mer eller mindre övergiven fotbollsplan. Den verkar vara allmän men har inte sett något barn eller ungdom vara där förutom en annan hundägare. En annan hundägare som mig som tyckte det var en perfekt plats att träna och leka med sin hund. Finns slitna lösa mål som jag använder som staket vid ingångarna till planen. Fungerar utmärkt och Enzo försöker inte rymma. Jag står vid ena sidan och håller uppsikt efter andra hundar som kan passera då det är en gångbana där. Kommer låta Enzo få leka av sig där till någon säger att jag inte får släppa honom där men jag ser inte problemet så länge jag plockar upp efter mig om han skulle göra nummer två.
När han är lös där får han busa av sig så att han kan vara lugn inne och sedan tränar vi lydnad. Han är otroligt duktig måste jag säga. Blir glad för båda delarna. Känner mig som en bättre hundägare när jag kan se till alla hans behov. Om jag inte hade hittat den där platsen hade jag fått ge mig iväg en gång i veckan med buss eller promenad till hundparker, fast det kommer vi göra iallafall för hundträffar.

Tog bort gårdagens video då jag insåg att det var lite inkorrekt info som jag gav. Lovar att läsa på bättre till nästa gång!

Gillar

Kommentarer