Rutiner och grimaser

God morgon mina sköna bönor! Hade en mycket snäll natt med Sandrea. Vakna, byta blöja och sedan äta sig till sömns. Vi fick till att amma i liggandes läge på sidan i sängen vilket underlätta otroligt mycket när hon skulle somna. Hon brukar somna med maten i munnen som många andra bebisar och helst så när en som möjligt. Hon är som sin mamma, närhet är det enda som gäller.
Sakta men säkert börjar vi få in en rutin och jag lär känna hennes mönster. Hennes grimaser börjar också kunna tolka, vilka behov hon har vid olika ansiktsuttryck.

Idag kommer en man vid tio och ska hämta en box med filmer som jag inte vill ha kvar längre. Den boxen har stått och dammat i allt för många år och nu till flytten får den åka vidare. Ska bli skönt att bli av med den. Onödigt att den tar plats i mitt hem om jag ändå inte tittar på dom filmerna längre.
Senare ska jag och Sandrea bege oss ut för ett litet hemligt uppdrag. Får se hur vi lyckas med det då det blir vårt första äventyr på egen hand nere på byn. Ska bli spännande att se hur vi får till det.

Gillar

Kommentarer

Johanna Utterberg,
Åh så mysigt och vad härligt att ni börjar hitta era rutiner och vad som fungerar för er. Lycka till med uppdraget!
johannautterberg.se