Recension | Indy Beauty Raise the volume!

Om produkter: Indy Beauty Raise the volume! Volumizing Mascara ger dina fransar maximal volym, definition och längd samtidigt som ögonfransarnas spänst och mjukhet bibehålls. Mascaran har en smal borste med mjuka fibrer som böjer och separerar fransarna för ett vackert resultat som håller hela dagen, utan att kladda eller smula.

Mina tankar om produkten: Jag blev positivt överraskad av mascaran från Indy Beauty. Jag testade Raise the volume! och gillade den verkligen. Tycker att den gör det som beskrivningen säger att den ska göra. Kan nästan säga att den ersätter min Better than sex från Too Faced som jag senaste året har varit helt fast vid. Tycker nästan att jag får ett bättre och mer hållbart resultat på mina fransar med denna skönhet och den är bra mycket billigare.
Jag får både lite längre och mer fylligare fransar. Är riktigt imponerad med denna goding som Indy Beauty har tagit fram och det gör mig mer sugen på att testa fler av deras sminkprodukter. Det bästa med Indy Beauty är att dom har endast veganska produkter.

Du kan köpa den HÄR för 159 kronor.

Gillar

Kommentarer