Rätt skönt om jag ska vara ärlig.

Dagen är över. Rätt skönt om jag ska vara ärlig. Känner mig sliten och trött. Benen värker. Sandrea har varit på dåligt humör till och från under dagen vilket antagligen beror på att hon inte mår helt bra. Dålig i magen. Får se hur vi gör imorgon. Natten och morgonen får avgöra det. Trots att jag är så trött finns det en tillfredställande känsla i mig. Nöjd med helgen trots att den var intensiv och inte så mycket återhämtning. Det var nog mest gårdagen som tog knäcken på mig. Alla människor i kyrkan som var på barnklädesloppis. Såklart skulle jag fynda till Sandrea där, vilket jag gjorde också. Har haft spenderarbyxorna på den här veckan, både när det gäller Sandrea och hemmet.

Ser framemot nya veckan. Ser framemot att få arbeta. För det är ju faktiskt det jag gör nu. Eller tränar på att arbeta. Får arbeta i mitt egna tempo. Men som sagt vet jag inte om jag får göra det imorgon. En kan ju hoppas. Fast har en reservplan för vad jag ska göra imorgon om Sandrea blir hemma. Baka. Ska testa något nytt och spännande i så fall. Det får ni veta mer om när jag väl gör det.

Ska mysa ner i soffan och tillåta mig själv ett avsnitt av Vampire Diaries som jag ser om innan jag kryper ner i sängen med en bok. God natt.

Gillar