Planer för rutiner

God morgon! Hoppas ni har sovit gott!

Jag försöker samla mina tankar och känslor i min dagbok. Lätta på trycket och det känns faktiskt bättre när allt är nere på papper. Det är något jag gillar när jag får tid över för mig själv. Ett sätt att varva ner. Sätta ord på vad som händer i mitt huvud. Vissa perioder kommer jag ifrån rutinen. Försöker hitta tillbaka så snabbt jag kan. För det är befriande. Om jag inte vill prata med någon om allt som händer så måste jag få ut det på ett annat sätt. Skriva är generellt något jag tycker om att göra.

Att skriva av mig är en av rutinerna jag vill komma in i. Något som jag gör varje dag. För att må bra. Känner att jag är på rätt steg. På kvällen vill jag göra något mer än att bara titta på TV. Känns så enformigt. Igår var jag på väg att göra något som jag inte gjort på länge. Spela The Sims. Hade inte ens installerat det på datorn jag köpte förra året men när det var på väg att installeras vakna Sandrea så min plan gick inte riktigt som planerat. Men nu är det installerat så när jag får tid över kan jag sitta och spela. Kanske låter fånigt att sitta och spela som egen tid men skönt att bara kunna göra något som en själv vill gör.
Men vill såklart göra annat som inte har med en skärm att göra. Vill få in läsningen mer igen. Gör det allt för sällan nu. Det kommer.

Gillar

Kommentarer