Pinsamt stor

God morgon! Idag fick jag tack och lov sova till efter sju. Välbehövligt minst sagt men Sandrea sov hos mig hela natten. Hon ville inte på långa vägar sova själv igår kväll men lyckades sedan bädda ner henne i min säng så att jag fick några minuter för mig själv innan jag kröp ner.

Idag är det inte mycket mer planerat än att jobba med den massiva tvätthögen och redigera vloggen. Det tar sån tid att redigera videos när en är själv med en liten. Så mycket som ska bollas med. Sakta men säkert.
Den där tvätthögen är dessutom pinsamt stor men det är sådant som händer. Tror alla mammor har liknande situationer. Ena stunden är allt perfekt hemma och sedan är det mer eller mindre kaos på alla fronter. Instagramvänligt vad är det?

Nej jag är inte såhär fixad redan nu, bilder från gårdagen. Sitter i mina träningskläder och ska göra ett träningspass snart.

Igår köpte jag flygbiljetter till Albanien och vad jag längtar. Har längtat tillbaka sen vi kom hem. Saknar familjelivet och göra saker tillsammans. Ta hand om Sandrea tillsammans. Några dagar innan lillan fyller 1 åker vi. Kommer bli perfekt!
Eftersom det är sommarkläder som gäller blir det förhoppningsvis lättare packning den här gången. Sist var det på gränsen att jag fick ihop väskan när vi skulle hem...

Gillar

Kommentarer

Mirre,

Ohh mysigt att ut och resa då igen, samt här har jag också jobbat med tvätthögen i veckan =D

sweetwordsbymirre.com
taylorsroom
taylorsroom,
Jaa ska bli så mysigt att få träffa gubben igen 😃 den där tvätthögen tar aldrig slut
nouw.com/taylorsroom