Pappret hann ta slut

Dagen före och ha fortfarande några klappar att slå in men pinsamt nog tog pappret slut innan alla vara inslagna. Trodde två rullar skulle räcka gott och väl. Tydligen inte. Lite snopen blev jag minsann. Finns fortfarande tid som tur är. De som ska ges idag är avklarade trots allt.
Att slå in klapparna kändes både mysigt och stressigt. Hade gjort mig en kanellatte och hade en julig doftblandning i diffusern för att skapa rätta stämningen. Det som kändes stressigt vad att får klart det innan Sandrea kom hem. Nu längtar jag att få fira jul med familjen, både idag och imorgon. Har julkänslorna i mig för en gångs skull. Nu kanske det bara fattas lite mer snö. Tror det är mer snö hos mamma än här iallafall.

Igår var det inte bara inslagning av klappar som stod på schemat igår. Hade tid hos en psykolog. Tillfälligt nere vid vårdventralen tills jag får tid hos psykiatrin. Kändes väldigt bra och han verkade som han kunde vara bra. Första intrycket är alltid avgörande enligt mig när en ska träffa en ny psykolog. Om första mötet inte känns bra kan det vara lite extra svårt att öppna upp sig under kommande möten. Det kändes som en ödmjuk människa som kan hjälpa mig. Får mig att känna lite hopp om att allt ska bli bättre. Eller så är det hoppet som kommer vid jul som gör det?

Gillar