Packat Sellpy

Tre påsar packade till Sellpy och nu är det bara att beställa transport. Härligt. Funderar dock att testa tradera till nästa gång jag rensar. Sellpy är bekvämt men en tjänar inte så mycket på att skicka in sakerna dit. Tänker att jag kan behöva alla pengar jag kan få in. Hittills har jag tjänat några hundralappar på Sellpy som jag sedan använt för att köpa saker jag behöver där som kläder till Sandrea.

Lite organisering har jag fått gjort också. Min ena byrå fick en omgång så den ser lite bättre ut. Organisera upp lådorna efter olika kategorier. Kontor, djur, projekt för lägenheten osv. Skulle behöva nåt att organisera upp lite bättre i lådorna som uppdelare men det får duga tills vidare. Imorgon ska jag ordna med lite andra hörn i lägenheten. Nöjd men att jag fick detta gjort idag. Klapp på axeln!

Gillar

Kommentarer

evelinasjostrand
evelinasjostrand,

Sellpy verkar väldigt bra om man mest vill bli av med grejer, jag har beställt hem min första påse och ska se till att få iväg den också. ☺️ Det är mest för att jag inte orkar ta tag i att försöka sälja själv på tradera eller facebook, tacksam att det finns!

nouw.com/evelinasjostrand
taylorsroom
taylorsroom,
Jo precis, det är bara att rensa, packa och skicka iväg. Väldigt snabbt och enkelt. Brukar tänka att om jag ändå inte vill ha det längre spelar det inte så stor roll om jag får pengar för det eller inte. Hoppas du får iväg sakerna 😋
nouw.com/taylorsroom