Överlevde dagen.

Idag var en sån där start på veckan som både var bra och jobbig. Överlevde dagen men knappt. Fyra timmars sömn på sin höjd fick jag ihop till dagen. Min underbara dotter tyckte det var bra att gå upp klockan fyra. Somna inte om utan höll igång till halv tolv på dagen. Hon var också som en tickande explosiv bomb på förmiddagen. Visste inte riktigt när hon skulle smälla av. Tack och lov blev hon på bättre humör efter lite 45 minuters vila och mat.
Eftermiddagen skulle ha varit fantastisk om jag inte hade känt mig så otroligt sliten och trött. Drogs med huvudvärk och nackvärk vilket förstörde för mig när vi var nere hos min farmor och fikade. Vi var bjudna dit och träffade min farbror och hans fru. Hembakat fika när det är som bäst. Vi var där i drygt två timmar och Sandrea sprang runt ute. Varmt också. Kunde sitta i bara t-shirt. Helt sjukt. Trots att jag inte var helt hundra sprang jag runt med min lilla tjej. Skulle busas, plocka blommor eller gör dumheter. Bytte av då och då med pappa/morfar.

Nu är vi alla trött efter helgen och imorgon kommer jag faktiskt njuta lite av att lämna Sandrea på förskolan för att ha några timmar för mig själv...

Gillar