Ont i leder. Hobbyverksamhet?

God morgon mina sköna bönor! Sovit gott? Själv börjar det blir smärtsamt att vakna på morgonen. Börjar få ont i mina leder, troligen beror det på min överrörlighet i kombination med att jag hela tiden lyfter min lilla tjej som säkert närmar sig sju kilo. Ska avvakta lite och om det blir värre tänker jag försöka träffa en läkare angående det.

Men vet ni? Jag tänker mycket på framtiden nu, vad jag vill hitta på när bebisbubblan är över och Sandrea kan börja på förskola. Börja studera? Arbetsträna? Något jag verkligen vill ta tag i som börjat ta över min tankar ofta senaste tiden är en hobbyverksamhet. Något som jag tycker är kul, kan tjäna pengar på och göra på min fritid. Ni kan nog gissa på vad för hobbyverksamhet jag vill starta, fotograf.
Funderar på hur jag ska lägga upp det, hur jag ska bygga en portfolio eller en större portfolio. Köra med en del gratisfotograferingar för vänner och familj till att börja med för att just bygga en portfolio? Om jag ska bygga en hemsida. Vill investera i ny kamerautrustning. När är mitt mål är att börja? Det är en inspirerande tanke och något jag vill försöka satsa på. Får se hur jag ska lägga upp allt när jag kan börja. Så länge jag är sjukskriven tror jag inte kan tjäna pengar.

Gillar

Kommentarer