On point

God morgon mina sköna bönor! Hur mår ni idag? Själv är jag lite morgontrött, tvingar i mig ett mindre gott kaffe eftersom det var det jag hade hemma.
Jag är riktigt glad över att jag åkte in för middagen igår kväll. Blev ganska trevligt. Några skratt och vi träffa lite nytt folk. Vi åt på Hermans som har extremt god mat, vegetarisk buffé. Andra gången jag är där nu. Kul att testa deras vanliga buffé. Petra var så glad och jag är så stolt över henne. Känns som jag har skrivit det flera gånger här på bloggen nu. Jag var tvungen att dra mig hemåt efter en timma, det kändes även helt lagom för mig. Hade ordnat så att E hämta upp mig i Södertälje och kan lova att jag var helt slut när jag kom hem. Tror mycket av min trötthet berodde på ångesten jag hade innan jag åkte iväg men är fortfarande glad över att jag åkte.

Måste tillägga att jag kände mig riktigt snygg igår, både smink och kläder var on point om ni förstår var jag menar. Det är inte ofta heller jag har modet att köra utan BH men igår vågade jag. Känns som en sådan klänning man kör utan BH. Enda problemet jag hade var att klänningen var en sådan klänning som hade lätt för att rulla upp sig, tror det kan ha berott på strumpbyxorna. Som tur rullade den upp sig på ett snyggt sätt.
Klänning: BikBok | Keps: MQ | Halsband: NewYorker

Gillar

Kommentarer

Jenni,
Damn! Vilken snygg dress alltså Passar dig som pricken över i:et.
tervahauta.blogg.se
Ninni Undén,
Verkligen skitsnygg klänning! Och bra gjort av dig som utmanar dig själv. 😃
beautyandlace.se/