Ögonblick från min lördag | Min vecka

Försökte göra min dotter till en liten tomboy. Det enda som fattades var att jag skulle ha haft en matchande röd flanellskjorta.

Enzo har fått dessa frön på sig hela sommaren men igår morse blev det riktigt illa.

Blev bjuden på middag hos pappa. Brukar äta upp mig där tills nästa gång jag går dit. Slutar alltid med att jag äter 2-3 portioner med mat.

Jag har varit så otroligt trött den här veckan. Varje dag har känts som en kamp mot kroppen. Har lyckats få några ryck då jag har gjort något som i mina ögon anses som vettigt men efter har jag däckat. Det har varit så segt. Jag har dock känt mig nöjd när jag väl lyckats få något gjort. När jag har gått emot känslan och "tvingat" mig själv att bli pigg.
Det positiva med att jag ha varit så seg är att jag har låtit mig själv ta det lugnt. Varva ner, har snart läst ut min bok tack vare det. Jag låtit mig själv gå och vila mitt på dagen, vissa gånger mer lyckat än andra. Tror min kropp helt enkelt sa ifrån den här veckan och det behövdes ärligt talat. Har kört på för hårt för att jag har en skev bild av hur jag borde vara och leva just nu (mer om det i ett annat inlägg). Nästa veckan får jag försöka hitta en balans....

Gillar

Kommentarer