Nytt överkast

Förra veckan hittade jag det perfekta överkastet till sängen på Sellpy. Hade precis den känslan som jag vill få in i mitt hem. Lite åt det orientaliska stilen. Jag är även ganska inställd på att köpa mina inredningsdetaljer secondhand så ni kan förstå att jag blev överlycklig när jag hittade denna fantastiska skapelse på sellpy. Igår landade den utanför min dörr och jag kunde inte vara mer nöjd med resultatet.
Överkastet jag hade innan var för litet, fel färgskala och sög åt sig all form av päls vilket gjorde att det såg ofräscht ut ganska snabbt. Så jag var på jakt efter något nytt och hittade då denna skönhet. Dock känns det lite naket utan kuddar på sängen men har ingen lust att skaffa fler prydnads kuddar för det känns som något totalt onödigt att spendera pengar på. Har två som ligger i soffan och funderar nästan på att ha dem i sängen istället. Kan använda amningskudden om jag behöver ha något bakom ryggen i soffan. Har även en vanlig kudde liggandes där som jag använder.

Nu är det bara sänggaveln som saknas till sängen och sedan är sovrummet klart. Jag är så nöjd med hur vårt lilla sovrum blir. Litet och mysigt men perfekt för oss. Helt magiskt fint. Blir som jag vill ha det. Att för första gången få forma sitt egna hem är en underbar känsla.

Gillar

Kommentarer